Nu ai habar !

Taci , tu nici acum nu știi nimic despre durere , Nu ai simțit nici măcar o dată emoțiile eterne. Sa nu cumva sa privești în urma ,sa vezi ce ai lăsat Nu poți trai cu zâmbete pe fata și sufletul patat.

Nu știu ce ai luat cu tine ,nu știu cu ce am rămas Timpul nebun a creat un haos în care noi dansam un vals S-au stins puțin luminile ,si ne am oprit din dans Miroase a parfum de uitare și de suflet ars .

Habar n-ai tu ce înseamnă viața ,străinule orb. Habar nu ai tu ce nseamna să-ți ia zâmbetul foc Poate pe tine te-au iertat insomniile și ai adormit în vise Habar nu ai tu ce inseamna sa te trezești în viață cu toate luminile stinse .

Nu știi tu ce inseamna să-ți joace destinul o farsă Sa lupți până ești la pământ și lupta sa îți fie chiar propria plasă , Nu știi cum e sa te certe timpul că l-ai dat pentru un joc de iubire Nu știi tu ce -nseamna dorul sau să trăiești din amintire .

Nu îți dau eu lecții ,vei lua destule de la viață ,poate Ești dator vândut iubirii iar cărțile au fost jucate Ai stat la masa cu destinul și apoi l-ai trădat Nu știi tu ce nseamna suflet ,unde l -ai uitat ?

Nu ai tu habar cu cate întrebări fără răspuns am rămas în urmă Ai accelerat in viață când în suflet îți era încă furtuna. Nu ai tu habar ce înseamnă cu adevărat acasă , Ți as spune atâtea lucruri ,dar mai bine ….lasă !

Nu am avut habar nici eu ce cărți am aruncat pe masa. Ce cântece îmi vor prezice ce voi trăi în viață Mă cearta inima ,că am adus iarna și am înghețat-o , Nu ai habar ce face fata pe care ai uitat-o!

Irina ✔️

11 gânduri despre „Nu ai habar !

  1. Minunat si adevarat poem de dragoste, dor si…îndorurare ! Felicitari si… „La mai mare” ! 🙂
    O zi senina, binecuvântata cu Lumina si caldura de la Soare, draga Mira & Irina !

    Apreciat de 1 persoană

  2. Superb! Mi-a amintit de un citat dintr-un roman: „– Oamenii sunt lecții, draga mea. Indiferent că ne rănesc și ne răscolesc, sunt îngeri care ne predau lecții importante, care ne învață despre lume și despre noi înșine, ne ajută să evoluăm, să ne înțelegem mai bine abisul interior, să ne desprindem din universul nostru limitat. Dacă noi închidem ochii și rămânem neclintiți din loc, atunci când ei ne dau avânt să plecăm mai departe, mai plini în interior, cum putem înțelege ceva din întâlnirea cu ei?”

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.