Mi-ai spus …

Mi-ai spus că sunt puternica ,sa lupt pentru fiecare vis de al meu .. Mi-ai spus că dorul doare ,că drumul poate fi din ce in ce mai greu Sa nu mă predau orgoliului ce mă minte câteodată Dar cine va plăti la urma pentru iubirea luata ?

Mi-ai spus că iubirea nu se măsoară în ani și nici cadouri Emoțiile se nasc doar ca sa umple goluri. Dar tu nu știi ce vrei ,iar eu sunt prea rănită sa mai trag de tine Și iar ne pierdem in prea multe inimi ,și asta nu -i de bine ….

E așa ușor să renunți deodată la totul pe nimic. Sa sfârami printe degete tot ce odată ai simțit. Îți spun că o să îți para rău pentru fiecare lacrima vărsată pentru tine. Și iar mai scriu un vers și iar te scriu in rime ….

Și timpul trece grav ,iar tu nu vezi uitarea dintre noi. Și doare mult prea tare sa vad cum fugi de amândoi. Privește în urma ta sa vezi că îngheață sentimente. Oprește -te și spune -mi că existăm ,că inimile noastre nu sunt deloc defecte.

Dar poate nu ești un luptător iar eu sunt războinica înnăscută. Și orice lupta pentru tine e din start pierduta De mana am inceput acest drum gol și atât de lung Ia-ma in brațe acum și lasă -ma sa plâng si-atat … …

Irina

3 gânduri despre „Mi-ai spus …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.