Sa nu pierzi cheia !

Ti-am deschis ,ușa inimii mele zdrobite Te-ai speriat de întuneric ,erau toate luminile oprite. Știam de aripile mele imense ,dar preferam să pășesc ,sa simt drumul mai profund. Mi-ai arătat oceanul de iubire ,mi-ai spus să mă scufund !

Mi-ai cautat pansamente pentru fiecare rana care sângera. Mi -ai spus că cheia fericirii e doar sa pot uita. Dar mi -a fost frica ,sa-mi deschid inima si te-am lăsat pe tine. Operează -ma de neiubire ,și fa-o cat mai bine .

Pe drumul tau ,in noapte ai găsit o cheie rătăcită de argint. E cheia inimii mele ,de la iubirea pe care vreau sa o resimt. Daca o pierzi ,inima mea va rămâne încuiată pentru totdeauna. Sa nu pierzi cheia ,e vitală pentru mine ,e doar una …..

Privește -mi ochii ,decolorati de la atâtea lacrimi grele. Ia-mi pulsul ,sa simți că nu mai am nicio putere .. … Nu-mi spune vorbe mari ,eu nu mai cred de mult in cuvinte goale ,neargumentate de fapte. Ia-mi cheia fricilor de iubire ,arunc -O ,sa fie odată îngropate.

Tine-mi mâinile reci în mâinile tale pline de sentimente clare. Învață -ma sa completez in sufletul meu toate emoțiile goale. Incuie-mi amintirile ce m-au ucis într-un sertar și arde-l ,sa nu mai plang de dor. Sa nu pierzi cheia mea , căci am sa cad în gol………

M-am așezat în locul in care povesteam de planuri pentru ani grei împreună. Nu știi cât doare când realizezi că totul a fost spulberat de o furtună. Nu te mira de privirile mele pline de frustrare și de dor . Am pierdut prea multe sentimente pure pentru un suflet gol ……

Am obosit sa mai intreb și să aștept raspunsuri ieftine ,nu mai lupt deloc. Ai cheia în mâinile tale ,așteaptă să fie pusă într-un singur loc. Daca e mult prea greu drumul si te sperie iubirea adevărată. Oprește -te acum ,sa nu pierzi cheia niciodata !

Irina ✔️

2 gânduri despre „Sa nu pierzi cheia !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.