Toamna din noi.

Ce toamna e ! O simt ca niciodata… Știi ,mă gândeam cat de mult ne asemanam cu frunzele astea mai roșii ,mai galbene …Cum suntem plini de o adrenalina in iubire ,și cum ne ofilim cu timpul transformând totul în monotonie .

Ce faci? Ce fac ? Ce facem ? Probabil ,innotam in oceanul asta infinit de sentimente .. un ocean plin de cadouri ambalate frumos dar goale .Suntem bolnavi ,și cel mai grav e că ne sperie antotidotul.

Hai ,dă-mi mâna …ramanem sa privim apusul …sa vezi cum toate trec …dar tu ,ramai.Ramai in inimile pe care le atingi ,pe care le ucizi lent fara sa constientizezi…te vrei erou ,dar ești un zmeu. Cum faci de nu te inneci cu toate lacrimile vărsate pentru tine !? Știi ,ești murdar ,murdar de sentimente….Nu simți nimic ,nu vei simți niciodată ,și știi de ce ?! Pentru că te-ai rătăcit într-un labirint al naibii de mare ,…..sunt multe inimi …dar eu zâmbesc ,pentru că m-am privit în ochi și am văzut că eu nu sunt nici ea și nici cealaltă .Eu sunt eu ,macar am rădăcini adânci …chiar daca toamna mă descrie cel mai bine acum .Sunt goala ,nu mai simt nimic ,nimic sa dau,nimic sa primesc ….acum exist și atât ..Nu mai caut răspunsuri ,nu le înțeleg ,nu mai intreb ,nu mai aștept . …Vezi ?! Lăsăm amprente pe fiecare inima atinsa …iar daca tu ai fost o lecție pentru mine ,eu sper să-ți fi fost cea mai mare lecție ….ai pașii grei de la fiecare drum început dar abandonat la prima intersecție .Avem ochii tulburi ,de la atatia oameni pe care i-am privit crezând că ne vor aparține …in fine…suntem murdari de la iubiri numite anotimpuri …E atât de toamna …iar ne cad sclipirile din ochi precum frunze ..iarasi ne e frig deși ar trebui sa ardem de la atâtea trăiri confuze….Mă vei regreta ,te voi trece prin fiecare anotimp …până mă vei înțelege cu inima și nu cu mintea …

SUNTEM TOAMNA! ATAT DE CONFUZI ,….nici noi nu mai știm în ce culori cadem…..uite !? Frunze roșii ,de la iubirea arsă de la o singura „scânteie „…îmbracă -te cu ele ,o sa îți fie frig curand… Iar ,fata cu parul negru albastrui , in toamna asta confuză ,învață iar că toate trec …iar curajul mai vine sec de la parfumul Nr.5 chanel pe care -l poarta in fiecare octombrie roșu. …Hai ! Hai sa ne scufundam in frunze ,căci și noi suntem : Toamnă.

Irina ✔️

2 gânduri despre „Toamna din noi.

 1. Trecând prin anotimpurile vietii
  gustând din toate cu întelepciune,
  putem sa fim oricând în floarea tineretii,
  an dupa an, pâna când soarele apune…
  Un sfârsit de saptamâna relaxant binecuvântat si luminat, draga Mira & Irina !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.