Zile..

Sunt zile in care ești bine,zile care te pregătesc pentru cele mai rele..

Zile rele infinite..

Și sunt zile fără tine.

Zilele bune sunt savuroase,ascult muzica la volumul maxim,in felul asta,inima nu mi-o aud,și gândurile se diminuează la volumul sunetelor din telefon.

In zilele bune ,dorm până la 8 Am,beau multe cafele fara să mă gândesc că nu am voie,mananc ciocolata,gătesc ,îmi pun make up,ies la plimbare,cheltui banii pe haine..și pe alte prostii ..vin acasă ,târziu din oraș,adorm pe la 24:00..și mă pregătesc pentru alta zi .

Zilele care te pregătesc pentru cele rele,sunt zile neutre,nu îmi este nici bine ,dar nici rău,sunt zile goale,care nu epatează cu nimic.

Zilele rele…sunt zile de supraviețuire ,zile in care orice ora,in care am supraviețuit , pare a fi un câștig la Lotto. Zile in care beau multa cafea,și pe deasupra îmi iau și energizant ,sa treacă mai ușor totul.Zile in care mâncarea îmi e dușman,și somnul prieten,zile in care melodiile lui Demi Lovato,merg pe repeat..zile in care adorm devreme ,undeva pe la 22..și mă trezesc pe la 7 am.Zile in care mă rog sa supraviețuiesc .

Zilele fara tine, sunt zile de mijloc,zile in care dorul ma absoarbe și mă duce în vara în care ai fost și tu.

Inca te simt și totuși nu mai ești…

Mă consolez cu ideea că orice iubire moare,că nu sunt singura ființă lăsata sa cadă în abisul pasiunii și a iubirii spulberate de o toamna pe care sincer o urăsc și iubesc in același timp.

Zile in care ascult muzica pe care o ascultai tu,zile in care îți rememorez pașii…zile in care simt parfumul tau,zile in care mă bântuie lacrimile tale,zile in care rememorez tot ce ai însemnat TU.

Sunt zile fără tine,vor fi și zile fără mine,vor fi zile fără noi,și zile in care vom plânge după o vară în care ambii puteam fi mai mult.

Mira.

🎥🤍

8 gânduri despre „Zile..

 1. Oriunde ai fi și oricare ți-ar fi starea să știi că ești minunată, că orice om are un suflet pereche pe care îl va întâlnii la timpul și momentul potrivit! Acel el nu va pleca oricât de greu ar fi lângă tine, oricât de mult te-ai chinui să îl alungi, din teama de a nu suferi! Tu îl vei da afară pe ușă el va intra pe geam, pentru că își va dori să te cunoască așa cu ești cu bune cu rele, cu zile însorite și zile înnorate, cu zâmbete sau lacrimi!🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤😘😘😘😘

  Apreciat de 1 persoană

   1. Dacă pleacă la prima ploaie, a fost atracția aceea fizică și atât, nu iubire! Iubirea este profundă și pe unii profunzimea iubirii îi sperie și tot odată responsabilitatea unei relații serioase… Cu drag! Capul sus, deșteaptă ești, educată ești, frumoasă numai zic! 🤗🤗🤗🤗🤗

    Apreciat de 1 persoană

   2. Mulțumesc! Nu ai de ce să cazi, nu ai pierdut nimic, alții pierd căci se grăbesc, să pună etichete, să tragă concluzii și să asculte tot felul de păreri.. tu mereu să fii mândră de tine, să știi că unde ești azi esti datorită eforturilor tale și a familiei! Ai muncit și muncești pentru ceea ce ești!🤩🤩🤩🤩🤗🤗🤗🤗✨✨✨

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.