Tu vezi ?

Tu vezi că ceasul bate ,și tu inca visezi ? Tu știi doar sa câștigi ,dar știi oare sa pierzi ? Tu vezi ,că este noapte ,s-a ars in gol încă o zi. Tu vezi că ceasul bate ,și tu nu vrei sa vii ?

Tu vezi că dorul incepe ușor să nu mai doară ? Nu ai putut să bei regrete la cafea ,era mult prea amara. Tu vezi că noi ne pierdem ,și mergem înapoi ? Daca vrei sa vezi iubirea ,de ce o cauți în război?!

Tu vezi că este vara ,tu vezi doar drumul înainte. Dar daca te oprește Karma ,ramai fara cuvinte ?! Tu vezi că fiecare colt e gol și strigă după fapte ? Ți-aș spune o poveste ,dar o vei auzi doar printe șoapte.

Tu vezi ,că destinul ne-a jucat o farsă și am platit prea scump ? As conduce eu pe drumul vieții ,dar daca e prea lung ?! Tu vezi că eu te văd ,și te privesc cu mila ? Iubitul meu de altădată ,azi porți o mare vina .

Tu nu mă vezi , și poate nu meriti să-mi vezi ochii decolorați de lacrimi pentru tine Tu vezi că eu nu te mai scriu și simt deloc prin rime? Tu vezi o fata cu inima rece ,și un regat de gheata Eu vad doar un străin ce se va pierde ,fara să vrea în ceață.

Tu vezi că eu incet, mă îndepărtez in lupte grele ? Mi-ai făcut promisiuni ,și am crezut în ele . . Tu vezi în ochii mei vindecarea după haosul creat de tine ?! Tu vezi că eu azi in loc de iubit ,încep să-ti spun „străine” ?!

Tu vezi că eu respir ,dar nu știi ce trăiesc Tu spui că sunt perfecta ,dar te dezamăgesc . Tu vezi că inima mi-e rece ,și nu am curaj sa o pun in foc sa se dezghețe. Tu vezi că suntem reci si-avem inimile defecte ?!

Ciudat ,dar poate e timpul sa nu te mai întreb ce vezi . Poți să mă lași să-ți spun mii de cuvinte ,dar oare le mai crezi ? Tu vezi ca fericirea ta ,a fost plătită cu nefericirea mea ?! Tu vezi cate rani nu se mai vindeca ,străinule in urma ta ?!

Te cred că ai uitat să-ți fie dor să mă iubești și să mă ai. Tu vezi că știi doar să primești ,și n-ai nimic sa dai ?! Tu vezi că doar astept ,dar timpul mă cam cearta. Tu vezi cum iubirea mea perfecta mi -a fost de fapt furata ?!

Irina ✔️

10 gânduri despre „Tu vezi ?

  1. Pierduti printre cuvinte, metafore si pilde, retele virtuale, canale reci… morminte, nu mai vedem Lumina si cerul azuriu, nici Calea spre Viata pe drumul prin pustiu. Privim ades în urma, sperând la o schimbare, uitând de Canaanul, ce-i dincolo de mare, de tara cea promisa de Însusi Dumnezeu, când a trimis pe Fiul sa moara-n locul meu…si-al tau !
    „Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea.”

    O vara magica, sublima, învesmântata în bucurie, pace, fericire si dragoste divina, draga Mira & Irina !

    Apreciază

  2. Cândva, cineva te va iubi și îți va topi inima, o va ocroti și te va aprecia pentru tot ceea ce ești tu! O femeie sigură pe ea, o femeie care oferă iubire necondiționată! Așa te percep eu, atât cât am reușit să te cunosc din articolele scrise! 🤍🤍🤍🤍🤗🤗🤗🤗

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.