Ai simțit și tu?

Ai simțit și tu cum e sa mergi prin întuneric ? E noapte ,și cântecele care mi-au descris perfect inima ..incep sa se audă iar …dar nu îmi mai e frica sa le ascult ,precum simțeam cândva .Mă mir cum timpul nebun continua sa fugă ,dar nu vreau să mă mai întrec cu el …am înțeles într-un final că oricât de mult ai lupta ,uneori cu toate armele depuse ,destinul are ultimul cuvânt .Ai simțit și tu cum e sa fii acasă și totuși să te simti străină de tot ,iar singurul lucru de care să-ți aduci aminte e doar reflexia ta in oglinda ce pare că te cearta .?

Ai simțit și tu cum e sa simți și poate chiar sa meriti sa fii altundeva cu altcineva și să vezi cum visele tale sunt trăite paralel de un alt personaj dintr-o alta poveste .?

Ai simțit vreodată cum e sa fii captiva într-o lupta cu iubirea ,si inima să-ți fie folosită precum o piesa de șah ,mutată mereu in așa fel încât celalalt sa câștige ?!

Am regăsit întâmplător un parfum mai vechi ,ce mi -a redat un timp pierdut cândva …și mi-am reamintit cum am crezut că iubirea învinge ….și dacă nu e așa ?! Și dacă uneori iubirea e înfrântă de timpul ce nu ne da timp ,de alegeri și jocuri orgolioase .

Ai simțit și tu macar o data cum e sa te uiți străin la omul pe care îl credeai nu demult acasă ?! Uneori uitam sa ne aducem aminte de oameni ,de întâmplări din simpla graba de a trai? Încă nu inteleg cum poți să uiți tot ce te-a conturat și ți-a pus emoție în suflet …

Ai simțit și tu să nu mai simți nimic pentru iubirea ce cândva ti se părea vitala ? E noapte ,și parfumul ceaiului de iasomie îmi crează nostalgii …Nu știu ce am insemnat eu in alte inimi ,dar tot ce știu e că eu nu mi -am permis deocamdată luxul să mă joc cu inimi de-a iubirea .Dar știu sigur un lucru …că inimile mai bat chiar daca n-au iubire ,și se mai sting când nu le lipsește nimic .Suntem suma totala a luptelor și oamenilor care ne-au atins . Ai simțit și tu asta ?

Irina ✔️

10 gânduri despre „Ai simțit și tu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.