Oglinda .

Am dezvelit oglinda și m-am privit în ochi după atata timp Nu recunosc reflexia asta ,oglindă mi-am pierdut din ritm. Nu mă certa ,m-au transformat luptele cu viața. M-am jucat de-a v-ați ascunselea cu iubirea și ceata.

Am oprit și ceasul ,avea pulsul prea mare Am uitat și melodii căci povestea lor inca mă doare. Tăcerea ne-a cantat la masa ,și doar eu am platit nota de plata A fost atât de scumpă , că am dat totul deodată .

Aici și acum ,acolo și atunci sunt timpuri străine Aici sunt întrebări fatale ,acolo gânduri infime Desfigurată de lecții de viață ,de durerea cu aroma de tine. Mă privesc in oglinda și tot ce vad …e o urma de mine .

Oglinda ,m-am oprit în fața ta nu că sa mă admir ,ci că sa mă cert Sa văd ce am ajuns ,sa vad ce e defect Deși nu recunosc nici privirea nici ochii desfigurați de durere O sa fac din ruina asta cea mai mare avere .

E rece și gol ,m am descaltat de amintiri expirate Mi a jurat timpul nebun că dacă nu îl traiesc o sa devin o mana de emoții cropate. Care e sensul acestui război între trecut și prezent ? Îți voi cânta și ție ,când voi desena trecutul in prezent și imperfectu-nperfect .

Irina ✔️

12 gânduri despre „Oglinda .

  1. ïntre oglinzi paralele, percepem experiente paradoxale în dimensiuni astrale, vesnice, subliminale, fenomenale, atemporale, mai mult sau mai putin imaginare, care pot deveni reale ! 🙂
    Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin.
    Un sfârsit de saptamâna magic, minunat, în toate dimensiunile perceptiei binecuvântat, draga Mira & Irina !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.