Scrisoare pentru cealaltă ea.

Draga fata!Deși nu știu nimic de tine ,te cunosc și știu că și tu mă știi.Noi am avut ceva in comun!Noi l -am avut pe el ,iar tu încă îl ai.

Te-am urat!Da,știu așa era normal ,dar eu te-am urat ! Pentru că din vina ta ,el a plecat grăbit ,fara explicații.Pentru că din vina ta ,el a renunțat la mine,in favoarea ta.

Pentru că fotografia voastră m-a făcut să plâng,sa nu dorm ,să mă îndoiesc de mine ,de tot ceea ce pot ,sa nu mai cred in vise și în…iubire.

Te-am urat groaznic pentru fiecare minut in care l-ai răpit de langa mine,pentru că erai acolo ,iar eu ,aici.Te -am urat pentru că mi-ai luat locul pe care l-am pregătit din timp fara sa știu…pentru tine.L-am curățat de trecut ,i -am insuflat putere și credința că va fi bine,i-am făcut cunoștință cu iubirea.Nu am știut atunci că eu fac treabă asta pentru tine.Dar am făcut-o.

Apoi ti-am admirat fiecare gest pe care el îl primea de la tine ,fiecare cuvânt pe care tu îl spuneai cu voce tare ,eu îl spusesem deja în gând,fiecare seara a ta cu el , înseamna alta seara nedormita pentru mine , fiecare atingere a ta ,era o alta lacrima pentru mine.Visul tau,draga fata era COȘMAR pentru mine.

Asta a fost demult.

Azi îmi e milă de tine!Că nu te mai vezi de orgoliu lui.Ca fericirea ta se transforma rapid in tristețe,și că tu ai devenit Eu!

Incepi și tu să pregătești locul pentru o alta ea.Ca o sa vina inevitabil.Imi e milă de tine ,că știu că acum joci ca fiind în rezervă și că el nu te mai vrea de mult.Nu vreau să știu cum este in inima ta ,când vezi cum caută în altele iubire.Asa eram și eu.Stearsa de lacrimi ,incercam sa aflu ce ai tu și nu am eu.Acum e rândul tau sa afli ce are ea și nu ai tu .Și nu e mai frumoasa ca tine ,nu e mai deșteaptă și nici nu e langa el.E doar o Noutate.Credeai că tu ești iubirea lui.?Ca a renunt la mine doar că a găsit iubirea și gata se va potoli?!Ei bine,draga fata,NU.El nu se va schimba nici pentru mine ,nici pentru tine ,nici pentru cele care vor veni.Pentru că așa este iubirea lui e falsa. Nu plânge ,acum daca îl vezi cu alta.Va fi doar o alta.Cum și tu ai fost cândva.Acum știi că există echilibru ,și că primești înapoi ceea ce dai.Ca viața nu te iartă,că tu nu ai fost mai buna ,iar eu mai rea ,că nu te-a iubit mai mult decât mine,că ai devenit și Trecut.

Îmi e milă de tine că l-ai crezut și că ai crezut că se va opri la tine.

Draga fata!Acum poate știi și tu cum doare o inima frântă.Cum este sa nu poți respira ,cum este sa te întrebi :Ce are ea?

Azi mă bucur că nu sunt in locul tau.

Că -mi vad din nou orizontul.

Că nu mai plâng în noapte pentru el

Că el nu mai reprezintă totul.

Că știu că ai știut de mine

Și totuși ți-ai permis să crezi.

Că ești mai bună decât mine

In viața ai parte de ceea ce dăruiești.

Știu lacrimile tale.

Și nopțile in care plângi

Azi nu mai ești actuala

Ești fosta iubita a unui „fustangiu”

Nu plânge și nu te blama

Nu este și nu va fi vreodată vina ta.

Așa e el, nemernic in iubire.

Așa e el.

Un foc ce arde înainte să se-aprinda.

Cu drag și milă ,

Alta fată .

Mira.

10 gânduri despre „Scrisoare pentru cealaltă ea.

 1. Magnifique !
  În acest dialog dintre ratiune si sentimentele inimii, Sufletul este de fiecare data expus la mijloc, între ciocan si nicovala, precum fierul înrosit pe care fierarul neobosit îl prelucreaza si modeleaza, dându-i forma dorita de beneficiarul uneltei, care i-a dat comanda si a platit arvuna, pentru respectiva unealta, necesara si utila în gospodaria stapânului în vederea prelucrarii ogorului… orgoliului…? 🙂

  Un sfârsit de saptamâna învesmântat în bucurie, pace si Lumina Divina, drag Suflet frumos, Mira & Irina !

  Apreciat de 1 persoană

  1. La fel ,va mulțumim pentru că de fiecare data ne citiți și ca va rupeți din timpul deja prețios pentru a ne susține, înseamnă muuuuuuuuult !Toată stimă și respectul pentru dv.

   Apreciază

 2. Buna, abia ce v-am descoperit blogul. Se pare ca nu sunt singura care a avut nevoie sa își exprime in scris frustrarea și mâhnirea fata de un EL. Când am scris un articol similar acestuia, fosta care era actuala :)) m-a agasat cu mesaje pe Facebook spunându-mi multe lucruri deși fătuca nici nu ma cunoștea și o luase ca atac la adresa dânsei. Articolele voastre înveșmânteaza sentimentele și feeling-urile in varianta raw. Spor la scris 🤗☺️

  Apreciat de 1 persoană

  1. Bunăaaaa!Din păcate multe sunt cazurile de genul ,din fericire pentru mine ,fetita aia nu mi-a citit ,cred articolul ,in schimb ,și-a permis să-mi scrie mesaje in locul lui spunând că îmi dorește să gasesc pe cineva care are sentimente pentru mine și să mă bucur mai mult de viață (really?😱)Cred că nu are maturitatea necesara pentru a gestiona situațiile de genul,dar m-a umilit într-un fel prin ceea ce a spus..Cat despre el..Nici macar nu și-a asumat..Știi care e partea buna?Că învățăm să fim mai puternice și să ne apreciem mai mult..Tu ai spus ceea ce ai simțit ,ea s-a blamat probabil citind, și de aceea a reacționat așa..știa că ai dreptate…🙈😜😇💗

   Apreciat de 1 persoană

   1. Wooow,ce mă bucur sa aud asta,și tu noua, sa știi.Sunt sigură că el regreta că a ales pe altcineva în locul tau, iar atitudinea ei denotă doar blamare..și ce face un om imatur cand vede că a greșit?!Caută greșeli aruncând cu noroi in altul…eu(Mira) ,in locul tau as fi fost flatată să știu că este atât de frustrată încât să îmi scrie..așa că..:))keep up girl!!!🙈👐😁😁😁😜😜💗

    Apreciat de 1 persoană

   2. :)) eh asta se întâmpla acum vreo 4 ani dar e fain sa vezi ca nu sunt singura ciudata care scrie situații jenante dar educative in același timp😱🤗❤️ Va aștept și pe Facebook 🤗🍷

    Apreciat de 1 persoană

   3. Ne întâlnim și acolo.😁😁..Poate că e jenant dar sentimentele unui om nu ar trebui sa fie jenante cat timp sunt spuse într-o manieră de bun simt așa că…Și eu mă bucur că sunt într-un fel înțeleasă ..E vorba și de curaj,mă întreb oare ,ea ar fi avut curajul sa scrie un articol despre cum a distrus inima unei fete ?!!Știm amândouă răspunsul..:)))))💗👐🙈😇😇

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.