Inca mi-e dor …

Încă mi-e dor de tine, inexplicabil pentru mine ,nu te-am uitat…

Mă gândesc la tine și la noi..din tot ce-a fost nu a mai rămas nimic care să ne lege… nimic e cuvântul care ne definește cel mai bine.. nimic!!Când ai plecat am știut că nu te voi mai vedea,deși tu,îmi promiteai cu o siguranță pe care o găsești doar la oamenii antrenați să mintă,că ne vom revedea,că e doar o perioada stupidă a cărei scop este de afla fiecare ce vrea!Desi știam că am dreptate, te-am lăsat să minți,as fi vrut sa fiu eu cea care minte,și tu să spui adevărul..

Dar am avut dreptate și nu te-am văzut…anii au trecut….tu te-ai schimbat,iar eu nu mai pot fi fata naiva de care erai îndrăgostit!Amândoi am pierdut o lupta prin simplul fapt că nu am luptat…De ce?!De ce nu m-ai căutat niciodată?!De ce nu ai venit la mine să-mi spui că facem o greșeală,că ar trebui sa lăsăm orgoliul să scadă,și să-i dăm voie iubirii noastre sa crească…Macar te-ai gândit vreodată la mine,la noi,la tot ce trebuia să fie și n-a fost!?

Mi-e dor de tine, atât de dor încât aș da orice ,m-aș da pe mine și anii care au trecut de când ai plecat doar sa te pot vedea,atât!!M-aș mulțumi să te văd de departe ,sa simt emoția pe care doar tu,mi-o dădeai,de fiecare dată când erai prin preajmă!Mi -e dor de tine ,deja devine un dor cronic,menit să ucidă tot ce-a mai rămas din inima mea,iar singurul medicament, ești tu și numai tu!!

Acum și locurile unde obișnuiam să ne vedem îmi fac rău..îmi face rău să știu că ești departe,că tot ceea ce vad e doar fantoma ta,că tot ce visez sa fie nu va mai fi,că locurile noastre nu te vor mai avea ca musafir niciodată,că într-o zi va trebui sa renunt la ideea că ai să te mai întorci, pentru că știu că sunt mai multe șanse să plec eu decât să revii tu…Mi-e dor de tine…Și inca te aștept,ai fost singurul băiat care mă făcea să tremur atunci când mă privea,și singurul pe care îl iubesc de când mă știu…Mi-e dor de tine,încă mi-e dor, încă te iubesc…e ciudat sa iubești pe cineva doar din amintiri dar uite , că se întâmplă… Te-am lăsat să pleci tot din iubire,și tot din iubire te aștept să te întorci…Iar daca nu vei reveni,daca destinul sau viața se vor răzbuna pe iubirea noastră,te rog ..nu mă uita…e singura consolare pe care o mai am… să-ți Amintești frumos de mine,zâmbește atunci când o faci, plânge când ți-e dor,și speră cand vezi ca eu nu te-am uitat.. Poate așa va trece,așa cum ai trecut și tu prin viața mea…stiu că știi ,că mi-e dor de tine,încă mi-e dor!!!

Mira 💓

10 gânduri despre „Inca mi-e dor …

   1. Incantate de cunoștință ,Andreea ! Eu sunt Mira ,și da ,împreună cu sora mea geamănă ,Irina scriem pe acest blog,poezii ,trăiri și nu numai …Mulțumim pentru aprecieri,înseamnă mult pentru noi !

    Apreciat de 1 persoană

 1. De rupi o coarda la vioara
  Ea suna incet si tremurand,
  O alta coarda ii i-a locul
  Si-auzi vioara iar cantand.

  Dar…daca din intamplare,
  La coarda inimii lovesti
  Ea suna trist o viata-ntreaga
  Si nici nu poti s-o-nlocuiesti.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.